Hlad uto - gradevinski materijal

Hlad u.t.o. - građevinski material


HLAD u.t.o. - mjesto široke i vrlo povoljne ponude građevinskog materijala i pratećeg asortimana proizvoda: cijevi i fitinzi za vodovod, kanalizaciju i plin, velik izbor, građevinskog materijala; opeke, ispune, gredice, armaturne mreže, betonsko željezo, ljepenke i ploče, izolacijski materijal, crijepovi renomiranih proizvođača, drvena građa, stolarija i profili za stolariju, zidne i podne obloge, sepovi, žbuke, boje i lakovi uz ostali prateći asortiman, keramika, sanitarije, bijela tehnika, elektro materijal, raznovrsni alat, te PVC / PP galanterija i brizgani proizvodi (vrtne garniture, kante s kotačima,...).

cemex-dalmacijacement.jpg

girk-kalun.jpg

nexe.jpg

bramac.jpg

tondach.jpg

schiedel.jpg

samoborka.jpg

jub.jpg

HLAD u.t.o. je orijentiran prema razvoju, te stalno ulaže znatna sredstva u uređenje i proširenje izložbeno- skladišnog i distributivnog kapaciteta, te proširenje asortimana, sukladno suvremenim trendovima. Osobiti naglasak stavljen je na kvalitetu proizvoda u suradnji s nekolicionom renomiranih proizvođača građevinskog materijala, koje Hlad u.t.o. kao ovlašteni zastupnik ili distributer uspješno predstavlja na domaćem tržištu:

Dalmacijacement d.d.
posluje kao dio CEMEX grupe, jednog od vodećih dobavljača građevinskih materijala u svijetu (cement, beton, agregat).

Girk Kalun d.d.
- proizvodnja živog i hidratiziranog vapna, proizvodnja betona i kamena. U sastavu tvrtke su tri kamenoloma vapnenca i kamenolom kremena.

Nexe grupa d.d.
izrasla je iz Našicecementa d.d. i jedan je od značajnijih poslovnih subjekata u regiji iz djelatnosti proizvodnje građevinskih materijala

Bramac pokrovni sistemi d.o.o.
- BRAMAC je vodeći stručnjak za kompletna pokrovna rješenja. Sve iz jedne ruke: od crjepova preko fazonskih elemenata, pa sve do opreme za svaki detalj krova.

Tondach Hrvatska d.d.
 - TONDACH Gleinstätten AG vodeći je proizvođač glinenog crijepa i opeka u centralnoj i jugoistočnoj Evropi.

Schiedel Hrvatska d.o.o.
dio je koncerna Schiedel International koji proizvodi kompletna rješenja sistema za dimnjake i sanacije dimnjaka, sisteme ventilacija i sisteme kamina.

Samoborka d.d.
vodeći tržišni lider u Hrvatskoj u proizvodnji žbuka, premaza, ljepila i betonskih proizvoda., te kamenog materijala i pijeska.

Jub d.o.o.
- međunarodna tvrtka sa tradicijom od 130 godina na području proizvodnje boja i žbuke koja koja sadržava 9 tvrtki.

Vaš HLAD u.t.o.
vl. M. Kukavica

Hlad u.t.o. - gradevinski materijal: PVC HDPE KG PP cijevi i fitinzi za vodu, cijevi za vodovod, cijevi za kanalizaciju i cijevi za plin Home Hlad u.t.o. - gradevinski materijal: PVC HDPE KG PP cijevi i fitinzi za vodu, cijevi za vodovod, cijevi za kanalizaciju i cijevi za plin Kontakt

Hlad u.t.o. - gradevinski materijal: PVC HDPE KG PP cijevi i fitinzi za vodu, cijevi za vodovod, cijevi za kanalizaciju i cijevi za plin

Saturday, 27. June 2009

Pestan - proizvodnja PVC HDPE KG PP cijevi i fitinzi za vodu, cijevi za vodovod, cijevi za kanalizaciju i cijevi za plin


Hlad u.t.o.
Donji Karin 9 - 23452 Karin
Ured:
tel.: +385 23 669 147
fax: +385 23 669 477
Trgovina:
tel.: +385 23 789 1914
fax: +385 23 789 1915
e-mail: info@hlad-uto.hr
internet: www.hlad-uto.hr

design i izrada web stranica: webinfopoint